De hoogtetraining heeft mij van mijn Covid klachten afgeholpen

De hoogtetraining heeft mij van mijn Covid klachten afgeholpen

Ik zou iedereen die last heeft van covid hoogtetraining adviseren.

arrow-down

Mijn naam is Ivo, ik ben bij JPT terechtgekomen via de Bodytec en via mijn vriendin.

Fysiotherapeut Sascha heeft eerst een intake bij mij afgenomen om te kijken hoe ik er precies voor stond. Daarna zijn we rustig begonnen met een training door middel van fietsen en daarna met Bodytec erbij.

Altijd positief

Sascha hield mij goed in de gaten en stelde continue vragen hoe het ging. Ze liet me niet zomaar oefeningen doen die ik nog niet aan kon. Ze bleef altijd positief en moedigde mij aan om telkens weer verder te kunnen gaan.

De Hoogtekamer

Uiteindelijk kon ik beetje bij beetje meer doen, meer bewegen. Mijn longen konden het weer aan. Eveline stelde voor om in de hoogtekamer te trainen of af en toe gebruik te maken van het hoogtemasker. Tijdens het trainen werd mijn zuurstof-gehalte goed in de gaten gehouden. Ze moest zo af en toe op de rem trappen omdat ik meer wilde en het voor mijn gevoel wel aankon, maar dat mocht niet omdat ik dan een te lange hersteltijd nodig had.

Ik zou iedereen die last heeft van long-covid adviseren om een hoogte kamer training te doen. Het heeft mij echt geholpen. Bedankt voor alle goede hulp en zorgen!”

Contact met JPT in Naaldwijk

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.