Top
 

Blog

De gezondheid van onze medewerkers staat voorop!

Monique (GJ dé HR-Partner) vertelt: ”Wij vinden de gezondheid en vitaliteit van al onze medewerkers erg belangrijk, want fitte, blije  medewerkers zorgen voor een lager ziekteverzuim, hogere productiviteit, goede werksfeer en zoveel meer. Fit zijn en blijven. Dat is belangrijk, zowel op fysiek als op mentaal vlak.

We zijn sinds kort een samenwerking aangegaan met JPT Personal Training & Coaching, een lokale partner die de medewerkers van GJ dé HR-Partner op fysiek en mentaal vlak ondersteunt om hun gezondheid op peil te houden. Bij JPT kunnen zij terecht met klachten of blessures, een bars-behandeling, het uitvoeren van een vitaliteitscheck, voedingsadvies, een massage of even afkoelen in de cryotherapie. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk en efficiënt. Ook hierin passen GJ en JPT bij elkaar, want ook GJ biedt alle diensten onder één dak aan op gebied van HR”.

 

Fijne samenwerking!

Jeroen geeft aan: “JPT Personal Training werkt al lange tijd samen met GJ voor de uitvoering van verschillende diensten op gebied van HR en we zijn erg blij dat we nu iets voor de medewerkers van GJ kunnen betekenen op het gebied van gezondheid. Nu de verbouwing zo goed als afgerond is, hebben we nog meer diensten/ specialisten in huis om te zorgen dat medewerkers van GJ gezond en fit kunnen blijven. Ook bij uitval kunnen we snel schakelen en er voor zorgen dat er op korte termijn een behandelplan ligt om medewerkers duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces. Dit kan GJ natuurlijk ook inzetten bij de verzuimbegeleiding die zij aanbieden bij externe opdrachtgevers”.

“Ik vind het super om met GJ een partnership aan te gaan en de medewerkers van GJ de aandacht te bieden die ze verdienen.”

Share