10 voordelen van Personal Training

10 voordelen van Personal Training

arrow-down

10 voordelen van Personal Training

De stok achter de deur, het uitvoeren van de juiste oefeningen en het behalen van jouw fysieke en mentale doelen. Trainen met een Personal Trainer brengt vele voordelen met zich mee. Hij/zij maakt het verschil! We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

1. Je behaalt jouw fysieke & mentale doelen
Je hebt het zelf al een aantal keer geprobeerd, maar toch lukt het niet om jouw doelen te behalen. Een Personal Trainer is gespecialiseerd in zijn vakgebied en weet precies op welke manieren jij wel jouw fysieke doelen kan behalen. Daarnaast gaan we bij JPT verder dan alleen fysieke gesteldheid. Omdat wij een totaalpakket aanbieden kan je ook bij ons terecht voor mentale doelen.

2. Uitdaging
Onze coach staat direct naast je om je te motiveren en uit te dagen. Je haalt het beste in jezelf naar boven en eindigt de training met een voldaan gevoel.

3. Het is leerzaam
Naast het feit dat de Personal Trainer jou helpt tijdens een training, pak jij de tips en techniek van de trainer op, waarmee je ook thuis goed op jouw houding gaat letten en oefeningen kan uitvoeren!

4. Persoonlijke wensen worden toegepast
Het heet niet voor niets ‘Personal’ Training. Elke blessure, klacht of specifieke vraag wordt meegenomen in de training en op een positief manier aan gewerkt. Je Personal Trainer begrijpt dit en heeft de vaardigheden om met deze speciale wensen te werken.

5. Hulp bij het stellen van realistische doelen
Natuurlijk snappen we dat jij jouw doelen in korte tijd wilt behalen. Toch is het belangrijk om realistische doelen te stellen zodat het motiverend werkt als je een stapje verder richting jouw doelen zet.

6. Eigen zaal & luxe ambiance
Trainen in jouw eigen zaal met een totaalpakket aan apparaten en gewichten, wie wil dat nu niet? Nooit meer een apparaat bezet of wachten tot je eindelijk aan de beurt bent. Daarnaast train je in een luxe ambiance waar privacy voorop staat.

7. Niet alleen Personal Training
Naast Personal Training kan je bij JPT ook terecht voor aanvullende diensten zoals: Cryotherapie, Fysiotherapie, Bodytec training en advies in voeding. Voor elke dienst hebben wij specialisten in huis die je hierbij begeleiden.

8. Goede gewoonten ontwikkelen
Het duurt weken om goede gewoonten te ontwikkelen en nog veel langer om slechte gewoonten te verliezen. Heb jij voldoende discipline om dit alleen te doen of kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Onze Personal Trainers helpen je hier graag bij om de stok achter de deur te zijn en het opbouwen van een gezonde levensstijl.

9. Persoonlijke trainingen
Elke training is uniek en zeker onder begeleiding van jouw eigen Personal Trainer. Hij/zij weet wat jij leuk vind om te trainen en wat nog lastig gaat. Zo maakt hij/zij een mix van oefeningen waar jij baat bij hebt en waar je vooruitgang in wilt boeken. Een training zal altijd uitdagen, leuk en doelgericht zijn.

10. Trainen op flexibele tijden
Bij een Personal Training draait alles om jou en dat betekent dat je ook kan trainen op tijden die jou het beste uitkomen. Zo hanteren wij bijvoorbeeld geen openingstijden, omdat jij als klant mag bepalen wanneer je zou willen trainen. Flexibiliteit is belangrijk, zeker met een druk leven als ondernemer.