Vitaliteitsweek

Vitaliteitsweek

arrow-down

Workshop werk en privé in balans

Bij JPT draait het, vooral tijdens de week van de vitaliteit, om het welzijn van bedrijven én medewerkers. Daarom organiseren we verschillende workshops op locatie om de balans tussen werk en privé te bevorderen.

De Nationale Vitaliteitsweek heeft als voornaamste doel werkend Nederland bewust te maken van het belang van hun eigen vitaliteit. In het bijzonder richten we ons in het jaar 2023 op het thema ‘Veerkracht’. Het afgelopen jaar heeft ons duidelijk laten zien dat er een groeiende behoefte is aan het versterken van veerkracht. Helaas blijft het aantal mensen dat kampt met psychische klachten stijgen.

Workshop werk en privé in balans

Miranda, onze ervaren Coach en Personal Trainer, heeft workshops bij verschillende bedrijven, waaronder bij GJ, dé HR-partner en Vitis Welzijn. Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek staat gezondheid en vitaliteit centraal. Van mindfulness tot bars-behandelingen en inzicht gevende sessies om een gezonder en vitaler leven te leiden.

We geloven dat een evenwichtige levensstijl niet alleen gunstig is voor medewerkers, maar ook voor bedrijven. Een gezonde, vitale en gelukkige medewerker is een productieve medewerker!

De kracht van onze samenwerking met GJ

JPT Personal Training & Coaching bundelt haar krachten met GJ, Dé HR-Partner om jouw medewerkers te ondersteunen bij het voorkomen en beheersen van stress gerelateerde klachten. In een wereld waarin druk en spanning de overhand kunnen nemen, is het essentieel het welzijn van medewerkers te prioriteren. Wij geloven in de kracht van preventie en het creëren van veerkrachtige individuen en teams.

Samen bouwen we aan een gezonde en productieve toekomst

Met een persoonlijk gesprek met onze casemanager en een intake door onze coach begrijpen we de behoeften van jouw medewerkers. Ons aanbod omvat coaching op locatie naar keuze, bars-sessies, mindfulness, ademhalingstraining, cryotherapie en meer. Het traject op maat is ontworpen om de gezondheid en productiviteit van jouw medewerkers te bevorderen.

Wij leren medewerkers hoe ze veerkracht kunnen ontwikkelen om stressvolle situaties het hoofd te bieden.

Investeer in het welzijn van je medewerkers en maak van stress geen obstakel, maar een uitdaging die je overwint! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Contact met JPT in Naaldwijk

Voedings- en leefstijladvies op maat

Voedings- en leefstijladvies op maat

Ben je op zoek naar voedings- en leefstijladvies op maat? Voedingscoach Monique kan je helpen met een gebalanceerd plan, volledig afgestemd op jouw doelen, wensen en behoeften.