Vaatdiagnostiek
arrow-down

Waarom vaatdiagnostiek bij JPT?

Wees voorbereid: krijg inzicht in de status van jouw bloedvaten!

Herken je deze klachten? Vermoeide benen, vocht in de enkels, rusteloze benen, kramp, ontsierende aderen, pijnlijke plekken in zichtbare aderen of verkleuringen van de huid. Wanneer het bloed onvoldoende omhoog gestuwd wordt kan blijvende schade aan de huid ontstaan. Tijdig behandelen voorkomt ergere klachten De dieper gelegen aderen in jouw benen zijn de oorzaak van wat aan de buitenkant zichtbaar is. Een duplex onderzoek waar gedetailleerd gekeken wordt naar het dieper gelegen systeem van de bloedvaten, eventueel bloedstolsel kunnen worden herkent en je het beste advies krijgt voor de behandeling van jouw klachten.

Een gedetailleerd onderzoek middels een (echo)scan, inspanningstesten, lichamelijk onderzoek en een uitgebreid verslag zorgen voor een compleet beeld van jouw situatie. Je krijgt de juiste informatie en de juiste handvatten voor een gezonder vaatstelsel.

Wees voorbereid: krijg inzicht in de status van jouw bloedvaten!
Herken je dit? Hoge bloeddruk, cholesterol of hart- en vaatziekten? JPT biedt in samenwerking met Prevascan medische specialistische zorg waarbij je inzicht krijgt in de status van jouw bloedvaten. Voorkom dat de het dicht slibben van jouw bloedvaten je overvalt!
Spataderen; voorkom dat het erger wordt

Herken je deze klachten?
Vermoeide benen, vocht in de enkels, rusteloze benen, kramp, ontsierende aderen, pijnlijke plekken in zichtbare aderen of verkleuringen van de huid. Wanneer het bloed onvoldoende omhoog gestuwd wordt kan blijvende schade aan de huid ontstaan.

Tijdig behandelen voorkomt ergere klachten
De dieper gelegen aderen in jouw benen zijn de oorzaak van wat aan de buitenkant zichtbaar is. Een duplex onderzoek waar gedetailleerd gekeken wordt naar het dieper gelegen systeem van de bloedvaten, eventueel bloedstolsel kunnen worden herkent en je het beste advies krijgt voor de behandeling van jouw klachten.

Nieuw bij JPT
Wielrenners opgelet; voorkom een knik in de slagader
Langdurig inspannen in dezelfde houding heeft als risico dat de kleppen in het aderstel in de benen kapot gaan of dat er een knik ontstaat in een slagader naar een van de benen toe. Herken je signalen als vollopen van de benen bij inspanning, zichtbare spataderen, klachten aan een been, krachtsverlies, eerdere verzuring dan normaal? Tijdens een uitgebreid vaatonderzoek kan gezien worden of onderliggende vaatafwijkingen de oorzaak zijn van jouw klachten.

Contact

Krijg inzicht in de status van jouw bloedvaten!

Krijg inzicht in de status van jouw bloedvaten!

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden