Vaatdiagnostiek
arrow-down

Nieuw bij JPT én uniek in Westland

Waarom vaatdiagnostiek bij JPT?
Onze visie is om jou zo gezond en fit mogelijk te krijgen én houden. Al onze specialisten helpen je graag om jouw doelstellingen te bereiken op fysiek en/of mentaal vlak. Ook vinden we preventieve checks en behandelingen belangrijk om (ergere) klachten te voorkomen. Daarom werken we samen met Prevascan op het gebied van onder andere vaatdiagnostiek. Want: voorkomen is beter dan genezen!

Wees voorbereid: krijg inzicht in de status van jouw bloedvaten
Wanneer uit een preventief medisch onderzoek (PMO) blijkt dat je cholesterol of bloeddruk te hoog is raden wij een preventief vaatonderzoek aan. Hart- en vaatziekten beginnen immers eerder dan je ze voelt. We kunnen je gemakkelijk doorverwijzen naar Prevascan en het onderzoek kan gewoon plaatsvinden op onze locatie in jouw vertrouwde omgeving.
Op deze manier kunnen we voortijdig problemen in de bloedvaten opsporen en met behulp van onze andere specialisaties erger voorkomen.

Herken je deze klachten?
Of heb je al last van één of meer van deze klachten? Vermoeide benen, vocht in de enkels, rusteloze benen, het vollopen van de benen bij inspanning, kramp, krachtsverlies, zichtbare spataderen, pijnlijke plekken in zichtbare aderen of verkleuringen van de huid. Dan raden we zeker tijdige behandeling aan om ergere klachten te voorkomen.
Tijdens een uitgebreid vaatonderzoek kan gezien worden of onderliggende vaatafwijkingen de oorzaak zijn van jouw klachten. Een gedetailleerd onderzoek middels een (echo)scan, inspanningstesten, lichamelijk onderzoek en een uitgebreid verslag zorgen voor een compleet beeld van jouw situatie. Je krijgt de juiste informatie en de juiste handvatten voor een gezonder vaatstelsel.

Waarom wij samenwerken met Prevascan

  • verschillende preventieve medische vaatonderzoeken
  • snel inzicht in de status van je bloedvaten
  • uitgebreid de tijd voor je persoonlijke situatie
  • korte lijnen binnen JPT met andere specialisaties
  • ruime ervaring vanuit het ziekenhuis
  • expert op gebied van hart- en vaatproblematiek
  • een mooie toevoeging aan ons totaalconcept van fysieke- en mentale diensten

Prevascan is een échte aanvulling op onze overige diensten. Met de verschillende preventieve vaatonderzoeken van Prevascan, kunnen we voortijdig problemen in de bloedvaten opsporen en kan erger leed worden voorkomen. Wanneer blijkt dat er problemen zijn in de bloedvaten, kunnen wij onze andere professionals inzetten om met de klachten aan de slag te gaan. Op deze manier bieden wij een totaalconcept voor jou als klant op één locatie aan.

Kijk op prevascan.nl voor het actuele aanbod

Contact

Waarom zuurstoftherapie bij JPT in Naaldwijk!
Krijg inzicht in de status van jouw bloedvaten!

Krijg inzicht in de status van jouw bloedvaten!

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden