Westland Rally 2023

Westland Rally 2023

De Westland Rally vindt dit jaar weer plaats! Deze editie van JPT on Tour is op zondag 26 maart. Claim jij één van de laatste plekken?

arrow-down

Westland Rally 2023

Wat hebben we met zijn allen genoten van deze prachtige dag, vol met mooie auto’s, veel JPT klanten, gezelligheid en een super bedrag wat we gezamenlijk hebben opgehaald voor π—¦π˜π—Άπ—°π—΅π˜π—Άπ—»π—΄ 𝗗𝗿𝗼𝗼𝗺 𝗷𝗲 π—§π—΅π˜‚π—Άπ˜€, dat als doel heeft mensen met een meervoudige handicap of verstandelijke beperking een veilige omgeving aan te bieden, waar warmte en gezelligheid ervaren kunnen worden.

We zijn super trots op het prachtige bedrag van maar liefst €52.500,- wat is opgehaald, dank daarvoor!

De Westland rally is een toerrit annex navigatie rally, die gereden wordt op de openbare weg en geen snelheidselement bevat. De finish is op een locatie in het Westland, de glazen stad van Nederland. De auto rally is geschikt voor ervaren en minder ervaren rally rijders en zelfs voor mensen die alleen een gezellige en mooie autotocht willen maken.

Wil je volgend jaar ook deelnemen aan dit mooie event, georganiseerd door onze eigen Jeroen Pronk en 4 andere Westlandse ondernemers met een voorliefde voor auto’s? Houd westlandrally.nl in de gaten