Top

Blog

Vitale medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf - Webinar Best Fresh Group

Vitale medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf – Webinar Best Fresh Group

Een gezond bedrijf begint met vitale medewerkers. Om onze medewerkers in deze hectische tijd happy te houden, hebben wij vanuit Best Fresh Group contact gezocht met JPT. Vanuit eerdere samenwerkingen weten wij dat JPT, naast het werken aan een gezond lichaam, zich ook specialiseert in de gezondheid van de mind.

In deze hectische tijd is het des te belangrijker om goed aan jouw gezondheid te blijven werken en de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Wij vinden de gezondheid van onze medewerkers erg belangrijk en hebben gekozen voor de Webinar Werk, privé en balans van Business- en Lifestyle coach Julien.

Webinar werk, privé en balans

Dinsdagavond 20.00 uur zaten alle medewerkers klaar achter hun beeldscherm om de live webinar van Julien te volgen. Julien legt aan de hand van het communicatiemodel uit hoeveel tijd we wel niet kwijt zijn aan afleiding. Ook kunnen we ons maar een korte tijd op een dag écht concentreren.  Het bewust worden van verspilde tijd en weer terug naar de basis gaan, dat is van belang.

Ondertussen konden de medewerkers van Best Fresh Group vragen stellen aan Julien en gaf de interactie het nog een mooier geheel.

JPT is een professioneel bedrijf wat goed meedenkt met de wensen van de klant. Ze zorgen er voor dat medewerkers goed in hun vel zitten door de verschillende manieren van coaching en sport die ze aanbieden. Happy medewerkers is een healthy business. Onze medewerkers nemen de tips en handvaten van Julien mee in hun dagelijks leven, op werk en privé gebied!

Vitale medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf - Webinar Best Fresh Group

1-op-1 Coaching

Miranda en Julien verzorgen tevens 1-op-1 coaching sessies en trajecten op maat. Ze maken daarbij onder meer gebruik van: mindfulness, meditatie en coaching volgens de Bridgemanmethode, Altazar Rossiter, ademtechnieken, Access Consiousness Bars en Bodyprocessen en de Wim Hof Methode. Benieuwd wat Miranda of Julien voor jou kan betekenen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake-gesprek.

Share