Top

Blog

Update verbouwing JPT Personal Training & Coaching

We hebben jullie onlangs laten weten dat er een grote verbouwing plaats vindt. Tussen alle stofwolkjes, plintjes en verfspatten, wordt hard gewerkt aan een uitbreiding van zalen en mooie ruimtes bij JPT. In januari zijn de verbouwers begonnen en is de achterkant bij JPT open gebroken. In een ruimte waar eerst andere bedrijven zaten, wordt momenteel gewerkt aan 4 nieuwe zalen, een vergaderzaal en stilteruimte, speciaal voor Bars behandelingen en massages.

Momenteel kunnen we zeggen dat de achterkant van de verbouwing bijna af is! Alleen nog het leggen van de vloer, het vullen van de ruimtes met apparatuur en natuurlijk de finishing touch.

 

Vervolg verbouwing

Als de ruimtes volledig af zijn, beginnen de mannen aan de voorkant. Als je JPT binnenkomt, begroeten we je over een tijdje vanuit 1 grote ruimte. Ondanks alle kleine ruimtes, kunnen we nu overzicht bewaren. Als je rechts naar binnengaat, verwelkomen we je in een grotere lounge met een bar, heerlijk om een kopje koffie te drinken of een lekkere smoothie mee te nemen naar je werk. Je kan hier even tot rust komen na je training of je goed voorbereiden met een lekker drankje of het lezen van de krant.

Wanneer af?

We durven nog niet met zekerheid te zeggen hoe snel de verbouwing zal verlopen, maar de zalen willen we eind april in gebruik gaan nemen. De voorkant heeft wat langer de tijd nodig, dus dat zal rond de warmere maanden af zijn!

Share