Top
 

Blog

Update 2 Westlandse ondernemers

Hoe gaat het nu verder met Stef en Shirley?

Ondernemers Stef Heemskerk en Shirley Schelkers zijn aan het begin van deze zomer het JPT-traject aangegaan, waarbij ze voor een fitter en vitaler leven hebben gekozen!

De twee Westlandse ondernemers hebben een traject gevolgd van 8 weken bij JPT. Een totaal-traject van Personal Training, Voedingsadvies, Mindfulness, Cryotherapie en Bodytec.

Stef Heemskerk is inmiddels al 10 kilo afgevallen, voelt zich fit en vitaal en traint minimaal drie per week. Daarnaast loopt hij ook nog eens hard. “Het was lastig om met dit traject te beginnen, maar tijdens het proces ging ik er zelfs lol in krijgen. Nu ik resultaat zie heb ik de drive om mijn doelen te behalen en dat doe ik stap voor stap. Ik voel mij ontzettend goed en heb de smaak te pakken. Waar ik heel erg blij mee om ben is dat mijn cholesterol omlaag is gegaan. Het zijn kleine stapjes, maar ik ga door.”

 

Ook Shirley Schelkers heeft het traject doorlopen, maar nog niet helemaal afgemaakt. Na de zomer werd het erg druk op de zaak, nieuwe collega erbij. “Je merkt dan echt dat je dan andere prioriteiten hebt. JPT is wel een stok achter de deur, ze houden vinger aan de pols en coachen je op een positieve manier. In tennis wel in de avond en probeer een paar avonden per week een stukje te wandelen na het eten. De voedingstips van voedingscoach Monique probeer ik wel zoveel mogelijk te hanteren. Dat heeft mij toch wel aan het denken gezet hoe belangrijk voeding is voor het lichaam. En hoe lekker je uiteindelijk kunt eten met deze ‘gezonde’ recepten. Ik ben heel blij met het traject van JPT. Met Pascale heb ik afgesproken dat ik het in januari weer ga oppakken. Ik besef dat ik tijd voor mezelf moet vrijmaken om aan je body en mind te werken. Aan JPT ligt het niet, zij staan altijd voor mij klaar.”

Share