Top
 

Blog

Marco Vijverberg – Directeur Euro West

Het totaalpakket spreekt mij erg aan!

Ik ben 8 jaar geleden via via bij JPT terecht gekomen, toen was het nog klein en dat is nu uitgegroeid tot een echte Personal Training studio met meer dan 7 eigen ruimtes om te sporten. Naast Personal Training kan je hier ook terecht voor Bodytec Training, Fysio-Bodytec, Cryotherapie, Massages, Voeding- en Lifestyle en Mindfulness. In de jaren heb ik wel van allerlei facetten gebruik gemaakt. Het totaal pakket onder één dak spreekt mij heel erg aan!

Waarom ben ik bij JPT gaan sporten? Ik ben een ondernemer en ik zat veel achter mijn bureau. Ik had ’s avonds echt wel zin om te sporten, maar ik had allerlei excuses om niet te gaan. Bij JPT had ik echt afspraken staan om te komen trainen en dan moet je! De stok achter de deur vind ik heerlijk, zo weet ik dat ik elke week lekker actief kan trainen en mij fitter, vitaler en gezonder voel.

 

Share