Top
 

Blog

Larissa Krouwer – Eigenaresse Iezie werkt

Larissa Krouwer (eigenaresse Iezie werkt) traint sinds december 2019 bij JPT om zich fitter te voelen en extra motivatie te hebben om de hele week sportief bezig te zijn en op haar gezondheid te letten.

“Ik ben via mijn vader bij JPT terechtgekomen, hij traint hier al jaren en raadde het mij aan omdat ik veel rugklachten had en hier graag vanaf wilde komen. Nu train ik sinds september 2019 bij Mase en ik vind het een heerlijk uurtje in de week dat ik weer helemaal opgeladen en voldaan van JPT kom.

Ik maak momenteel alleen gebruik van Personal Training en ik heb voorheen ook een tijd Bodytec gedaan. Ik ben wel van plan om dit weer op te gaan pakken voor 1 x per week.

Wat voor resultaten heb je behaald?

Toen ik de eerste keer bij Meysam kwam, merkte hij direct dat mijn rug en buikspieren heel zwak waren. Hier zijn wij dus eerst hard aan gaan werken en hebben deze spieren sterker gemaakt. Ook middels Bodytec zijn deze spieren veel sterker geworden. Helaas zijn mijn rugklachten nog niet helemaal verholpen, maar de klachten kunnen nu in ieder geval niet meer komen van mijn zwakke spieren.

Welke tip zou je andere klanten geven die bij JPT trainen?

Zorg ervoor dat je iedere training het optimale uit jezelf haalt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn trainer (Meysam) mij motiveert om door te gaan en het uiterste uit je zelf te halen. Het is ook heel belangrijk dat je een goede klik hebt met je trainer. Iedere trainer bij JPT heeft zijn eigen klantenkring en het is goed om de trainer te vinden die het beste bij jou past. Voor mij is dat Meysam, omdat hij me echt dwingt om net dat beetje extra te geven. Tot slot leer ik veel van hem op het gebied van sport, maar geeft hij ook tips over voeding en gezondheid.

JPT is een stok achter de deur voor mensen die een druk leven hebben en zelf niet zo goed de motivatie kunnen vinden om te sporten. Bij JPT heb je een afspraak en zeg je dit dus niet zo snel af. Zelf heb ik wel genoeg motivatie om te sporten, maar een uurtje Personal Training per week zou ik absoluut niet willen missen. Ik leer hier nieuwe dingen, wordt gecorrigeerd op mijn houding en ik ga tot het uiterste. Dat is wat ik het lekkerste vind aan trainen: het optimale uit jezelf halen en je grenzen verleggen.

Ik vind het eigenlijk altijd top om te trainen bij JPT. Ik ben sinds kort ook met kickboksen bezig tijdens mijn trainingen, dus de variatie is iets wat ik nog fijner vindt! Ga zo door!”

Share