Top

Blog

Patrick Jordens – Cookie Jar Enterprises

Patrick Jordens (Cookie Jar Enterprises) traint al een lange tijd bij JPT en heeft afgelopen periode nieuwe doelen voor zichzelf gesteld. Patrick is er vol voor gegaan en het resultaat mag er zijn!

“Na 5 minuten op de cross trainer staan en mijn verhaal kunnen doen zonder te hijgen, dat had ik een aantal jaar geleden niet gekund, haha! Met behulp van Monique en Miranda ben ik in de afgelopen tijd meer dan 18 kilo afgevallen, waar ik super trots op ben!

Miranda heeft mij geholpen door te focussen op mijn trainingen (Personal Training & Bodytec Training) en ademhaling. Monique heeft mij handvaten gegeven om op mijn voeding te letten. We hebben mijn eetpatroon onder de loep genomen en gekeken waar aanpassingen aangebracht kunnen worden. Daarnaast heeft Monique heerlijke recepten meegegeven waar ik mee aan de slag kon. Ik weet nu precies welke producten ik mag hebben en welke goed voor mij werken.

Door middel van het totaalconcept en de motivatie, heb ik al een groot doel bereikt: Ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit, mijn conditie is verbeterd en ik ben een flink aantal kilo’s afgevallen.

Ik zou JPT zeker aanraden als jij de uitdaging aan wilt gaan en nu écht stappen wilt maken met jouw gezondheid! ”

Bedankt Patrick, wat een super resultaat heb jij behaald!

Share