Sonja heeft mij van mijn klachten afgeholpen!

Sonja heeft mij van mijn klachten afgeholpen!

arrow-down

Sonja heeft mij van mijn klachten afgeholpen!

“Mijn naam is Bianca Immerzeel en ik ben bij JPT terecht gekomen via mijn werkgever. Mijn werkgever heeft het personeel in de gelegenheid gesteld om een vitaliteitscheck te doen. Deze check heeft plaatsgevonden bij JPT. Vervolgens heb ik op jullie website gekeken naar alle mogelijkheden en heb ik een afspraak gemaakt bij één van de fysiotherapeuten. Na een behandeltraject bij de fysio ben ik doorverwezen naar Manueel Therapeut E.S. Sonja.

Sonja heeft mij goed geholpen met mijn onderrugklachten. Ik kan weer zonder rugklachten functioneren. Daarnaast was ik herstellende van een schouderblessure. Door de behandeling van mijn rug is de beperking in mijn schouder ook minder geworden.

Duidelijke afspraken
Het behandelplan is goed verlopen. Ik heb voorafgaand een schatting van Sonja gekregen m.b.t. het aantal benodigde behandelingen. We hebben duidelijke afspraken gemaakt. Sonja heeft ook goed uitgelegd hoe zij te werk gaat en wat ik kan verwachten.

Vertrouwd gevoel
Sonja stelt je op je gemak, zij geeft je een vertrouwt gevoel. Ze stelt goede vragen, luistert goed en geeft heldere uitleg. JPT biedt veel verschillende diensten aan onder 1 dak. Je kan zowel voor fysieke klachten als mentale klachten bij JPT terecht. Een persoonlijke aanpak. De inrichting van het pand ademt een prettige, ontspannen sfeer uit.

Zeker aan te raden!
Ik zou JPT aanraden omdat zij veel kennis en kunde in huis hebben. De communicatie en sfeer is prettig en je kan snel terecht voor een afspraak. Het belangrijkste is dat ik na lange tijd weer zonder rugklachten kan functioneren.”

Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak

Heb je ook (rug)klachten en wil je dat Sonja je hiermee helpt door middel van Manuele therapie E.S.? Vraag nu meer informatie aan of plan direct een afspraak in door te mailen naar info@jptraining.nl of te bellen naar 0174 760800.