Top
 

Vitaliteitscheck

Neem contact met ons op!

Smederijstraat 20-24
2671 BV Naaldwijk

info@jptraining.nl

0174 760800

Vitaliteitscheck

Vitale werknemers hebben meer plezier in hun werk, zijn minder snel gestrest en hebben meer energie. Ze zijn productiever én minder vaak ziek. Doet u het maximale om uw bedrijf gezond en vitaal te houden?

De zorg voor de gezondheid van werknemers wordt in toenemende mate gezien als een verantwoordelijkheid van werkgevers. De preventie van ziekteverzuim in het algemeen en beroepsziekten in het bijzonder hangt hier nauw mee samen. Om een duidelijk inzicht te krijgen in de gezondheid van jouw medewerkers is een vitaliteitscheck zinvol. Zo kan bijvoorbeeld tijdig aandacht worden besteed aan eventuele klachten die later tot verzuim kunnen leiden.

Bij het preventief medisch onderzoek wordt een vitaliteitscheck gedaan waarbij conditionele-, fysieke- en mentale metingen worden gedaan. Afhankelijk van de resultaten die uit de vitaliteitscheck komen, zullen wij een plan van aanpak opstellen waarmee de gezondheid en/of levensstijl kan worden verbeterd. Wij bieden tevens een vervolgafspraak aan waarbij de resultaten en vooruitgang worden gemonitord en duidelijk in kaart worden gebracht.

Een PMO kan bestaan uit:

Body Composition Test / Lichaamssamenstelling meting (hierbij wordt gekeken naar: gewicht, BMI (Body Mass Index), vetpercentage, vetmassa, vetvrije massa, viscerale vet, vochtpercentage, energiebehoeftemeting en metabolische leeftijd.

Omvangmeting van middel.

Longfunctietest.

Bloeddrukmeting.

Rusthartslagmeting.

Bloedparameters (totaalmeting) van cholesterol, glucose, lactaat en triglyceriden.

Balans- en evenwichtstest.

Bewegingsanalyse.

Krachttest voor onder- en bovenlichaam.

Astrandtest, een conditietest waarbij de zuurstofopname, hartslag en -belasting wordt gemeten.

Begin- en eindmeting.

Mogelijkheid om vervolgtraject in te plannen.

De vitaliteitscheck wordt op maat gemaakt en kan zowel op jouw locatie als in de JPT studio worden uitgevoerd. Heb je interesse?

Maak een afspraak voor een PMO
speciaal voor ondernemers
total body work-out in 20 minuten
herstel jouw lichaam in 3 minuten
positieve mindset