Top
 

Blog

De week van de duurzame inzetbaarheid!

Duurzame inzetbaarheid laten wij niet zomaar voorbij gaan, als één van de sportiefste en gezondste bedrijven in Westland. Om jouw bedrijf en personeel (zeker in deze tijd) duurzaam in te zetten, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden en waar je jouw bedrijf op kan voorbereiden.

Houd je bedrijf gezond

Hoe breng én houd je jouw organisatie langer fit en gezond aan het werk? Hoe speel je sneller in op ontwikkelingen en kansen? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf gemotiveerd blijft in onzekere tijden en waarmee kan je jouw medewerkers zichzelf laten ontwikkelen?

Vitaliteit

Hoe kan je jouw medewerkers stimuleren om langer gezond en gemotiveerd te blijven? Zorg ervoor dat er genoeg faciliteiten zijn om jouw personeel gezond te houden. Bied bijvoorbeeld een abonnement bij een sportfaciliteit aan of zorg voor een gezonde bedrijfskantine met voldoende mogelijkheden.

Arbeidsmobiliteit

Op welke manier kan je mobiliteit van medewerkers bevorderen in een dynamische omgeving? Deze tijd werkt steeds meer personeel thuis, maar een lekker ritje op de fiets naar werk is natuurlijk een perfecte start van je dag! Flexibiliteit is daarbij erg fijn.

Opleiding & Ontwikkeling

Op welke manier kan je medewerkers motiveren om zichzelf te blijven ontwikkelen? Binnen JPT moedigen wij onze medewerkers erg aan om door te leren, want elke vorm van ontwikkeling is goed voor je. Je blijft gefocust en kan nieuwe uitdagingen aan gaan in het leven.

Meten

Wat levert duurzame inzetbaarheid op? Als je zorgt voor fitte en vitale medewerkers brengt dat vele voordelen met zich mee. Zo creëer je een hechte en positieve werksfeer, een lager ziekteverzuim en hogere productiviteit!

Wil je meer weten over het creëren van duurzame inzetbaarheid? Onze coach Julien helpt je hier graag verder bij!

Share