Top
 

Blog

Chantal van Eijkelenborg – Eigenaar Jacobus Business Gifts

JPT beschikt niet alleen over alle diensten onder één dak, maar ook over een groot netwerk die we met elkaar kunnen verbinden. In deze Corona periode willen wij graag een steentje bijdragen aan verschillende ondernemers binnen ons netwerk die getroffen worden door de nieuwe maatregelen. Een korte tijd geleden werd ook onder andere de horeca getroffen. Eén van de ondernemers die hierdoor is geraakt, is Chantal van Eijkelenborg.

Ik ben samen met mijn man Winston eigenaar van Jacobus Toet Business Gifts. Jacobus Toet is dé specialist op het gebied van kaviaar, relatiegeschenken, hoogwaardige zalm, paling en wijnen. “De luxe van genieten”, dat is waar Jacobus Toet voor staat. Genieten voor iedereen, tegen elk budget.

Een druk leven vraagt veel van het lichaam. Samen met mijn man Winston maken wij daarom graag gebruik van Cryotherapie voor het versterken van ons immuunsysteem en het krijgen van een energie-boost. Waarom ik JPT aan iedereen zou aanraden? Je krijgt bij JPT 1-op-1 training met een specialist die weet wat hij doet. Persoonlijke aandacht staat écht centraal!

Nu het einde van het jaar nadert, wil ik je kennis laten maken met de Jacobus Toet relatiegeschenken. Eén van onze toppers is het Classic toet Pakket, met alles om jouw werknemers op een ludieke en speciale manier te bedanken: hoogwaardige zalm, bijpassende saus, truffel chips en de befaamde Château Miraval Rosé van Angelina Jolie en Brad Pitt. Ben je op zoek naar een stoer pakket, een gift waar je gegarandeerd succes mee hebt bij de jongere medewerkers? Dan hebben we ook een heerlijke cocktail-box met rum van Baqua.

Ben jij op zoek naar een kerstpakket voor jouw medewerkers, of een geschenk voor de feestdagen voor klanten? Jacobus Toet helpt jou graag! Kijk voor meer informatie op: www.jacobus-toet.nl, of neem contact met mij op via 06-23368857, of mail naar chantal@vaneijkelenborg.nl.

Ik denk graag met je mee!

Share