jpt_logo

Every body needs a healthy body!

UNIEK CONCEPT IN NEDERLAND

Bereik jouw doelen sneller als ooit tevoren!

Deskundige 1-op-1-begeleiding van een gespecialiseerde personal trainer/coach

Binnen 5 weken gegarandeerd resultaat

Uitgebreide vitaliteitstest voordat jouw trainingsplan wordt opgesteld

Jouw trainingsprogramma is geheel gebaseerd op jouw mentale- en fysieke doelen

Tussentijdse metingen leiden je gefaseerd naar het einddoel

Ja, ik wil alle (start)informatie!

Verbeter jouw fysieke en mentale gezondheid

Elke persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden. Bij JPT is iedereen welkom en staat persoonlijke aandacht voorop. Samen met jouw personal trainer stel je realistische doelstellingen op fysiek- en/of mentaal gebied. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en je traint in een luxe ambiance in privacy. Veel Westlandse ondernemers zijn je al voorgegaan en trainen onder begeleiding van een professionele personal trainer/coach. De klant traint op afspraak op een tijdstip dat hem/haar het beste schikt. Onze trainers zijn een stok achter de deur; de begeleiding is gefocust op het behalen van fysieke- en mentale doelen en jou de beste versie van jezelf te laten zijn. In 5 weken tijd behaal je gegarandeerd resultaat!

Wil jij ook kennis maken met alle voordelen van personal training en wil je werken aan je gezondheid?









  Beperkt aantal plekken beschikbaar!

  ERVARINGEN

  Als drukbezette man met 2 prachtige kinderen en een topfunctie als directeur, kreeg ik af en toe het benauwde gevoel van disbalans tussen werk, privé en ontspanning. Ik wilde dit graag weer terugvinden en mezelf goed voelen op mentaal en fysiek vlak.

  Bas Rensen

  Ik ga voornamelijk in de Cryo-cabine om mij fitter te voelen, van kleine kwaaltjes af te komen en vermindering van mijn hoofdpijn. Ik heb hier zeker veel baat bij en raad het iedereen aan!

  Menno Reijgersberg

  Ik ben gewoon al een ander mens geworden die zich fitter en vele malen prettiger voelt en dat mede dankzij het gehele team van JPT 💪🏻 Sinds jaar en dag is Matthijs al klant bij JPT Personal Training & Coaching met de wekelijkse spinningsessie. Tegenwoordig heeft hij de smaak helemaal te pakken en is hij hier bijna dagelijks te vinden. Als het niet voor een Cryotherapie sessie is, is het wel voor Fysiotherapie bij Martijn, Mindfulness bij Petra of een voedingsgesprek bij Monique.

  Matthijs Dekkers

  Ik hou van een biertje en heb een lekker bourgondisch leven! Om hier vol van te kunnen genieten, zorg ik ervoor dat ik meerdere keren per week bij JPT te vinden ben om een Personal Training te volgen bij Miranda. In een druk leven als ondernemer, vind ik het fijn dat ik zelf mijn trainingstijden kan bepalen. Naast de PT maak ik gebruik van andere diensten zoals de Cryotherapie en sportvasten!

  Piet Looije

  Ben je er klaar voor?

  Nergens wordt Personal Training zo letterlijk genomen als bij JPT en samen met jou gaan wij voor het maximale resultaat.

  Ja, ik wil alle (start)informatie!