Top
 

Privé en werk in balans

Welkom Best Freshers!

16 februari om 19:30 was de webinar ‘Privé en werk in balans!’ speciaal voor jullie.

In deze webinar neem ik je mee in waarom het zo ontzettend lastig kan zijn om werk en privé te balanceren in deze tijden. Samen zoeken wij naar een manier die het beste bij jou past om deze balans wél te vinden.

Voordat je verder leest is het belangrijk dat je de PDF onderaan deze pagina download en de tijd neemt om de 4 vragen in te vullen. Deze heb je nodig voor de training!

 

Uit onderzoek blijkt

Uit recente cijfers blijkt dat heel veel mensen moeite hebben met de balans tussen werk en privé. En dat is helemaal niet zo gek. Wij zijn een situatie als deze niet gewend. Wij hebben geen enkele voorbeelden uit het verleden waar wij ons aan kunnen vasthouden of waar wij van hadden kunnen leren. Met andere woorden, dit is nieuw! En zoals dat met alles gaat dat nieuw is, je moet het eerst leren.

De huidige crisis maakt het nog lastiger, omdat wij eigenlijk in het diepe gegooid zijn. Van het een op andere moment moesten wij thuis gaan werken. Er was geen enkele waarschuwing. Om die reden was niemand echt voorbereid. Wij zijn gestart met het idee, ‘dit duurt maar kort, nog even doorbijten en dan kunnen wij weer lekker aan de slag.’ Echter bleek het allemaal veel langer te gaan duren. En onze inzet werd niet beloond met meer vrijheid. Sterker nog, wij kregen minder vrijheden. Thuis werd werk en werk werd thuis.

Om een dusdanige verandering teweeg te brengen moet je een degelijke voorbereiding hebben of ruim voldoende tijd. En dat hebben wij niet gehad. Los van alle hulpmiddelen die bedrijven hun medewerkers hebben geboden.

 

Opnieuw beginnen

Wat wij dus gaan doen in deze webinar is opnieuw beginnen! Want hoe vaak zeggen wij niet ‘Als ik toen wist wat ik nu weet!’ Nu is het zover. Inmiddels heb je de ervaring hoe het gaat. Je hebt de kennis van wat er goed gaat en wat er niet goed gaat. Kortom, alle tools om een blijvende oplossing te creëren voor de lange termijn.

 

Download en login!

Let op, de webinar link staat onderaan de pagina!

Onderstaand vind je een link met een PDF. Ga hier eens lekker voor zitten en vul de 4 vragen zo eerlijk mogelijk in. Dit is je basis en deze heb je nodig voor de training.

Vul hier de korte vragenlijst in

Je kunt op de onderstaande link drukken om de webinar nog even rustig terug te kijken wanneer het jou uitkomt.

Als je vragen hebt over de webinar, kun je die stellen via: info@jptraining.nl, dan zal ik hier zo snel mogelijk antwoord op geven.

Bekijk hier de webinar